[...] na zdrowych węglach to uciął bym węgle i podbił tłuszcze do tej samej kaloryczności. Oliwa z oliwek, awokado, olej lniany, kokosowy nierafinowany - na zimno a do smażenia smalec lub masło klarowane. Mi pomogło, owiele lepiej czuję się podbijając tłuszczami a węgle trzymać na poziomie 2,5-3g na kg masy ciała. Musisz wypróbować na sobie, każdy [...]
Są takie produkty, które odpowiednio skomponowane pomogą Ci przytyć. Są to różnego rodzaju mięsa, produkty zbożowe, ryby, oliwa z oliwek, olej kokosowy, smalec, masło ;-) Przy odpowiednim skomponowaniu tych produktów na 100% przytyjesz ;-)
[...] ryby, mięsa. Nie bazuj na GOTOWANEJ PIERSI Z KURCZAKA i to AŻ 50g (jak czytam tor obię się głodna) możesz dusić, smażyć...dodaj masło klarowane, awokado, olej jakiejś dobrej jakości lniany, kokosowy, smalec., orzechy. I kolejna kwesia owoce, ogranicz je do jakiejś jednej porcji dziennie. Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2015-12-19 17:01:41
Koksik od takich pytań masz ten temat : http://www.sfd.pl/POJEDYNCZE_PYTANIA_VOL._18-t1072890.html , druga sprawa nie smaży się na margarynie i lepiej smażyć na ( smalec, masło klarowane , olej kokosowy )
Omlet szybko sie smazy, moze byc oliwa rafinowana. Smalec tez ale nie wiem jak to bedzie smakowalo Olej kokosowy, pam tez sa ok. Maslo bardzo szybko sie utleni i spali.
[...] oleju słonecznikowego, nie nadaję się do smażenia, posiada wysoką zawartość podatnych na utlenianie kwasów tłuszczowych omega 6, których stosujemy za dużo na rzecz kwasów omega-3, masz sporo produktów do wyboru ( oliwa z oliwek/olej kokosowy/masło klarowane/olej rzepakowy, choćby nawet smalec ) Zmieniony przez - dudee w dniu 2014-03-01 08:17:33